Programma

ICT&health Academy

Tip hier de redactie

Het beste uit mensen halen is in de zorg essentieel!

Een vergrijzende bevolking, een hogere levensverwachting, meer mensen die thuis zorg ontvangen en de opkomst van slimme technologische ontwikkelingen en innovaties die de zorg op alle vlakken transformeert, vereisen dat werknemers goed voorbereid zijn op toekomstige zorg. Het vereist getrainde zorgprofessionals

Altijd aantoonbaar bekwaam & gecertificeerd personeel.

Wij zien dagelijks dat denken in oplossingen, het correct toepassen van nieuwe ontwikkelingen, beter communiceren en leidinggeven de sleutel zijn tot succes. De partijen hieronder leveren een bijdrage door u de weg te wijzen naar optimale benutting van moderne technologie en het potentieel van u en/of uw medewerkers.

Opleidingen

Inspirerend en effectief leidinggeven!

In tijden van verandering is de roep om ‘sterk’ leiderschap vaak groot, maar juist dan is collectief leiderschap een betere optie: uw mensen aanspreken en mobiliseren voor het aanpakken van uitdagingen. Krachtig en effectief functioneren zijn hierbij een must voor u als leidinggevende.

Geef uw team de juiste mindset!

Innoveren lukt het beste in een sfeer die energie geeft en mensen doet groeien. Makkelijk gezegd, maar vaak lastig te realiseren. Onze teamcoaching helpt u de barrières op deze weg te doorbreken. Met als resultaat: een veilige en inspirerende setting, waarin mensen het anders willen doen!

Empowerment voor vrouwen met ambitie!

Breng jezelf en jouw gedachtegoed effectief en doelgericht over het voetlicht met onze tweedaagse empowerment training voor (toekomstige) vrouwelijke managers. Gericht op leidinggeven, die de vrouw in de boardroom tot hun recht laten komen! 


Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen