Programma

Het fysieke en digitale programma wordt op dit moment ingericht. Hou deze pagina daarom met regelmaat in de gaten. Heeft u suggesties, dan kunt u deze kenbaar maken door een e-mail te sturen naar [email protected].

Tip hier de redactie

Informatie

Op 17 juni 2021 (nieuwe datum) organiseert ICT&health de 5e editie van de Openingsmanifestatie. Het jaarlijks terugkerende grote congres van de zorg over de toekomst van de zorg, slimme innovaties en technologieën, randvoorwaarden, ondersteuning en duurzame samenwerkingen, organiseren wij dit jaar vanuit het Circustheater fysiek én op een interactief state of the art digitaal platform.

De coronapandemie én de toenemende druk op de zorg heeft laten zien dat digitale zorg, innoveren en samenwerking tussen zorgorganisaties alsook met de private sector, enorm belangrijk voor de toekomst van de zorg en maatschappij zijn.

Voor alle off- en online deelnemers hebben we een interessant programma samengesteld. De dag wordt gevuld met een combinatie van interessante sprekers, nuttige kennissessies en diverse workshops. Voor ieder wat wils dus! Op het moderne Innovatieplein kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovaties die ertoe doen met werkende voorbeelden en tips van relevante partijen. En kun je in gesprek gaan met deskundigen die je op weg helpen. Het congres is bovendien de ideale bijeenkomst voor het delen van kennis, te netwerken en om samenwerkingen met zorgorganisaties, overheid, zorgverzekeraars, gemeenten en leveranciers te onderzoeken en te verzilveren!

Kom jij ook?

Dus ben je verpleegkundige, medisch specialist, bestuurder, vertegenwoordiger, innovatiemanager; ict-er, inkoper in de zorg of een gemeente etc. En wil jij helpen met het transformeren van de zorg, jouw organisatie of gemeenten? Reserveer dan snel jouw gratis entree ticket via de aanmeldbutton zodat ook jij in je eigen organisatie de volgende stap kan zetten naar een toekomstbestendige zorg die niet achter de feiten aanloopt.

Vanaf 08:30uur ben je van harte welkom. Fysiek bij het Circus Theater in Den Haag (volgens de dan geldende maatregelen). Of digitaal op het interactieve congresplatform via deze website.

Voor wie?

Het congres is interessant voor alle zorgprofessionals uit de volle breedte van de zorg, Bestuurders, Raden van toezicht en Hoofden inkoop/financiën en investeringen. Gemeenten, Kennis- en Onderzoeksinstituten, Leveranciers, Ervaringsdeskundigen, Wetenschappers en overige belangstellenden. Iedereen die belangrijk is voor de toekomst van de zorg is welkom!

Accreditatiepunten kunt u aanvragen bij uw organisatie/kwaliteitsregister.

Wil je ook deelnemen?

Aanmelden

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen