Programma

Bekijk hier het programma.

 

Open programma

Tip hier de redactie

Locatie

De ICT&health Conference vindt plaats in het World Forum in Den Haag

Adresgegevens
Churchillplein 10 2517 JW Den Haag

Het World Forum is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. World Forum is centraal gelegen in de Randstad, op korte afstand van de snelwegen A12 & A44.

Met de auto
Vanuit Utrecht/Amsterdam U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de parkeergarage.

Vanuit Amsterdam/Leiden Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag/Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de parkeergarage.

Vanuit Rotterdam Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.

Parkeren World Forum beschikt over een eigen parkeergarage. De parkeertarieven bedragen per uur € 3,75. Een dagkaart is € 14,00.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station (CS): Tramlijn 16, uitstappen bij halte Statenplein.
Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS): Tramlijn 16, uitstappen bij halte Statenplein.
Of Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum.

Wil je ook deelnemen?

Aanmelden

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen