Programma

1ste Rond de Tafel
12 oktober 2020
Thema: Digitale zorg vergroot kwaliteit van leven

Voorkomen is beter dan genezen is een oud adagium. Nieuw zijn de digitale en technologische mogelijkheden die hieraan kunnen bijdragen. Welke zijn dat, welke kansen liggen er in het sociaal domein en bij de 2e lijn? Hoe kan de zorgverzekeraar, gemeente en bewoners hierin samen verdienen? En hoe krijgen we passende zorg op een plek waar mensen graag wonen. Welke samenwerking met woningbouw vraagt dit en hoe organiseren we dat?

Onze tafelgasten zijn: Kavita Parhudayal Wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid gemeente Den Haag. Petra Flikweert, Orthopedisch chirurg HagaZiekenhuis. Paul van Roosmalen, directeur-bestuurder van Woonwaarts. Lea Bouwmeester, dagvoorzitter, Programmadirecteur ICT&health.

Heeft u een interessante vraag, e-mail deze alvast aan: [email protected]

Tip hier de redactie

Informatie

Vanaf 12 oktober organiseert ICT&health in samenwerking met overheid en overige relevante zorgpartners vier hybride dialogen over de vraag hoe we digitale zorg samen, blijvend en functioneel kunnen toepassen in de zorg. Live sessies waarin beleidsmakers, uitvoerders, ervaringsdeskundigen en doeners hun uitdagingen en vragen op tafel leggen. Om samen met u antwoorden en handvatten te vinden. Waarbij we verbinding leggen over domeinen heen en samenwerkingen onderzoeken.

Aansluitend bieden we alle kijkers diverse digitale break-outs voor gesprekken met specialisten, presentaties of workshop waarin vraag en oplossing bij elkaar komt. En partnerships kunnen worden ontsloten!

Geïnteresseerden in deelname aan de Rond Tafel en/of digitale zij-sessies kunnen na registratie gratis online deelnemen, netwerken en interactief meedoen!

Tafelgasten

Lea Bouwmeester, voorzitter van de redactieraad van ICT&health, zal de dialogen begeleiden. Zij ontvangt sprekers met uitdagende vragen en vernieuwende ideeën en ervaringen, die u en de overige (online) gasten verder helpen. Waarbij alle zorglijnen en sectoren, van preventie en welzijn tot cure, care, van ggz, vg-sector tot jeugdzorg aan bod komen.

Tijdens de vier dialogen stellen we vragen zoals: welke nieuwe mogelijkheden kunnen we nu werkelijk inpassen in de zorg? Hoe benutten we de digitale innovatie die we de laatste maanden in de zorg versneld hebben ervaren? En wat en wie hebben we nodig om de verandering echt te laten slagen?

Vragen of aansluiten?

Wilt u met uw organisatie bijdragen aan deze dialogen? Of heeft u suggesties? Neem hiervoor dan contact op met relatie- en eventmanager Irene Heikens via [email protected]

ICT&health helpt! Hoe?

We richten ons op de maatschappelijke- en zorgvragen, waarvoor technologie en overige slimme innovaties kunnen worden ingezet of ondersteunend zijn. Belangrijk is dat hierbij ook aandacht is voor de verandering van het proces en de sociale innovatie. ICT&health richt zich met deze dialogen op het ‘doe vermogen’, stimulering in partnerships, samenwerking met beleidsmakers, patiëntvertegenwoordigers en leveranciers. Met een adequaat en betrokken redactieraad uit alle disciplines voor gezondheid en zorg én een groot netwerk waarin veel kennis aanwezig is kan ICT&health faciliteren in antwoorden en actie.

Wil je ook deelnemen?

Aanmelden

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen