Vanaf 12 oktober organiseert ICT&health in samenwerking met overheid en overige relevante zorgpartners vier hybride dialogen over de vraag hoe we digitale zorg samen, blijvend en functioneel kunnen toepassen in de zorg. Live sessies waarin beleidsmakers, uitvoerders, ervaringsdeskundigen en doeners hun uitdagingen en vragen op tafel leggen. Om samen met u antwoorden en handvatten te vinden. Waarbij we verbinding leggen over domeinen heen en samenwerkingen onderzoeken.
Aansluitend bieden we alle kijkers diverse digitale break-outs voor gesprekken met specialisten, presentaties of workshop waarin vraag en oplossing bij elkaar komt. En partnerships kunnen worden ontsloten!
- Tafel 1: 12 oktober, Digitale zorg vergroot kwaliteit van leven
- Tafel 2: 9 november, Passende en digitale zorg: Het nieuwe normaal
- Tafel 3: 7 december, Werkplezier met digitale zorg
- Tafel 4: 18 januari, Juiste Zorg op de juiste plek.
Geïnteresseerden in deelname aan de Rond Tafel en/of digitale zij-sessies kunnen na registratie gratis online deelnemen, netwerken en interactief meedoen!
Tafelgasten
Lea Bouwmeester, voorzitter van de redactieraad van ICT&health, zal de dialogen begeleiden. Zij ontvangt sprekers met uitdagende vragen en vernieuwende ideeën en ervaringen, die u en de overige (online) gasten verder helpen. Waarbij alle zorglijnen en sectoren, van preventie en welzijn tot cure, care, van ggz, vg-sector tot jeugdzorg aan bod komen.
Tijdens de vier dialogen stellen we vragen zoals: welke nieuwe mogelijkheden kunnen we nu werkelijk inpassen in de zorg? Hoe benutten we de digitale innovatie die we de laatste maanden in de zorg versneld hebben ervaren? En wat en wie hebben we nodig om de verandering echt te laten slagen?
Vragen of aansluiten?
Wilt u met uw organisatie bijdragen aan deze dialogen? Of heeft u suggesties? Neem hiervoor dan contact op met relatie- en eventmanager Irene Heikens via [email protected]
ICT&health helpt! Hoe?
We richten ons op de maatschappelijke- en zorgvragen, waarvoor technologie en overige slimme innovaties kunnen worden ingezet of ondersteunend zijn. Belangrijk is dat hierbij ook aandacht is voor de verandering van het proces en de sociale innovatie. ICT&health richt zich met deze dialogen op het ‘doe vermogen’, stimulering in partnerships, samenwerking met beleidsmakers, patiëntvertegenwoordigers en leveranciers. Met een adequaat en betrokken redactieraad uit alle disciplines voor gezondheid en zorg én een groot netwerk waarin veel kennis aanwezig is kan ICT&health faciliteren in antwoorden en actie.