Programma

Openingsmanifestatie e-healthweek 2019

21 januari 2019

In samenwerking met:

Informatie

Tijdens de ICT&health Openingsmanifestatie van de nationale e-healthweek 2019 word invulling gegeven aan de ‘HOE’ van de opschaling van de zorg. Dat technologie daarin een belangrijke rol speelt is onontbeerlijk. Maar innovatie gaat verder dan alleen technologie. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, snellere informatiedeling, betere diagnose, tijdbesparing, betere arbeidsomstandigheden, samenwerkingen en mogelijkheden om de maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen te verzilveren.

Komt u ook?

Wij heten u op 21 januari van harte welkom op de bijzondere Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2019. Ontdek aan de hand van keynotes, studies, voorbeelden, workshops én werkende oplossingen hoe en waarmee de gezondheidszorg haar toekomst implementeert. Ontvang handvatten van experts uit het zorgveld en deel onder het genot van een hapje en drankje kennis en kunde met ruim duizend collega’s professionals.

Extra

Zorgorganisaties die volop innoveren en deelnemen aan de nationale e-healthweek 2019 krijgen van ICT&health de mogelijkheid om hun plannen en doelen tijdens de Openingsmanifestatie te duiden. ICT&health biedt deze belangrijke zorgvernieuwers tevens de mogelijkheid om in heel 2019 via het ICT&health off- én online platform over hun ontwikkelingen te publiceren! Komt u hiervoor in aanmerking, mail dan redactie@icthealth.nl

Voor wie

De Openingsmanifestatie wordt bezocht door: 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden.

Aanmelden

Entree voor de bijzondere Openingsmanifestatie  (t.w.v. 395,-) is nu voor iedereen gratis! Wacht daarom niet te lang met uw inschrijving, want de aanmeldingen gaan snel en er zijn slechts beperkt entreekaarten beschikbaar!  Aanmelden kan via de “Reserveer Ticket” button.

 

Wil je deelnemen aan deze conferentie?

Reserveer ticket

Deel dit evenement

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen