Programma

Gartner

Gartner Consulting

De zorgsector zet steeds meer technologieën en innovaties in om klantbetrokkenheid te transformeren, kosten te verlagen, efficiëntie te verbeteren, klinische resultaten te verbeteren en bedrijfsresultaten te stimuleren.  De gezondheidszorg van de volgende generatie en de digitale technologie die dit ondersteunt, verbetert de zorgverlening, creëert nieuwe manieren om zorg te bieden, maakt gezondheidsmanagement voor de bevolking mogelijk en ondersteunt ontwikkelingen op het gebied van genomica en gepersonaliseerde geneeskunde.

De fundamentele transformatie van de gezondheidszorgsector brengt extra complexiteit en eisen met zich mee. De volledige informatiearchitectuur moet opnieuw worden geconfigureerd om de enorme hoeveelheden gegevens te ondersteunen.

Gartner Consulting helpt organisaties bij het maximaliseren van het rendement op hun investering in technologie. Onze oplossingen stellen klanten in staat om consumenten te betrekken en zorg te bieden, terwijl ze de time-to-market verbeteren en de efficiëntie vergroten. Wij helpen u te voldoen aan de behoeften van uw patiënten en klanten terwijl u uw bedrijfsdoelen bereikt door IT-investeringen in lijn te brengen met de strategische initiatieven van uw organisatie. Hoe we dit voor u doen delen wij als lid van de ICT&health Innovation Group via het ICT&health off- en online platform.

 

Contact informatie

De Entree 79 - 16e verdieping
1101 BH Amsterdam

Kennis en kunde van Gartner Consulting

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen