Programma

Innovation Partners

KPN

KPN

ICT in de zorg wordt steeds populairder. Logisch: mail en bijvoorbeeld messaging apps zijn handige applicaties waarmee je snel, gemakkelijk en efficiënt kunt communiceren. Maar het delen van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie – zoals in de zorgsector – vereist een oplossing die aan strikte veiligheidseisen voldoet.

Of het nu gaat om de communicatie tussen zorgprofessionals, het uitwisselen van patiënteninformatie of om het leveren van digitale werkomgevingen, KPN biedt veilige en betrouwbare ICT-oplossingen. Meer weten over ICT in de zorg?

Binnen zorginstellingen speelt specialisatie en het nieuwe werken een steeds grotere rol. Zorgafdelingen worden kritisch bekeken, flexplekken ontstaan en een nieuwe manier van werken doet zijn intrede. Zorgprofessionals moeten zo efficiënt mogelijk met elkaar kunnen samenwerken. Door de inzet van slimme ICT-oplossingen hebben professionals altijd en overal toegang tot (patiënt)gegevens.

KPN heeft een visie ontwikkeld over de bijdrage van ICT in de zorg. Jarenlange ervaring, recente ontwikkelingen in de zorg en toekomstige veranderingen stellen ons daartoe in staat. KPN wil met de marktpartijen samen toewerken naar een bereikbaar ideaal dat aanhaakt bij de zorgrealiteit. U leest in ICT&health hoe.

Contact informatie

Wilhelminakade 123
3072 AP Rotterdam

Kennis en kunde van KPN

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen