Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

Stichting IKONE

Stichting IKONE slaat bruggen.

Steeds vaker zijn organisaties zoals ziekenhuizen, zorgaanbieders en gemeenten  opzoek naar de juiste aansluiting van hun product, innovatie, beleidskeuze, onderzoek op de patiënt. IKONE slaat die brug doordat zij alle kennis en ervaring in huis heeft.

Een uniek aspect aan de dienstverlening van IKONE is dat er naast de werkervaring en kennis een bijzonder aspect centraal staat: namelijk patiëntexpertise. Dit betreft niet alleen de ervaringsdeskundigheid in de zorg van directeur Anne-Miek Vroom, maar tevens de ervaringsdeskundigheid die is gebundeld in het Patiënt Expertise Team. Deze expertise kan waar nodig worden ingezet in de opdrachten die IKONE uitvoert en blijkt van grote waarde te zijn voor klanten.

IKONE hoopt met haar diensten bij te dragen aan interventies, beleid, onderzoek en zorg die de veerkracht van mensen op een duurzame wijze ondersteunt. Wij willen niet alleen bijdragen aan de veerkracht van mensen met een chronische ziekte, maar ook die van bestuurders, artsen en zorgverleners in de zorg. Wij geloven dat duurzame zorg alleen onderhouden kan worden, wanneer wij allen goed voor onszelf zorgen.

Contact informatie

Postbus 1515
8001 BM Zwolle

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen