Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

VIGO Groep

VIGO is een toonaangevende organisatie in jeugdzorg, forensische zorg en ggz. VIGO werkt in een groot gebied in Zuid- en Midden-Nederland en bestaat uit zeven dochtersorganisaties. Met een duurzaam en integraal aanbod bieden we jongeren en volwassenen weer perspectief op herstel en participatie in de samenleving. Onze kracht: van begin tot eind, in alle fasen van het leven, eenvoudig of complex. We helpen bij uiteenlopende problematiek, van opvoed- en ontwikkelingsproblematiek tot psychisch en psychiatrisch probleem, ook als er sprake is van strafbaar gedrag. Niet de aandoening, maar de cliënt als mens staat bij ons centraal.

Hoe eerder we mensen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze later terug zien met zwaardere vormen van problematiek. Dat is onze overtuiging. We werken samen met wijkteams en beleidsmakers. Zij kunnen bij onze dochterorganisaties terecht met al hun vragen over psychologische zorg, ondersteuning en begeleiding. Laagdrempelig en 24/7.

Onze drijfveer is de kwaliteit en samenhang van zorg verbeteren. Daarom werken we hard aan de ontwikkeling van resultaatgericht behandelen. Werken we samen met universiteiten en kennisinstituten, leiden we professionals op voor de zorg van morgen en investeren we veel in onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe, ook digitale zorgconcepten. En natuurlijk delen we die kennis en kunde via het platform ICT&health met de partners en collega’s in de keten. Zo blijven we nu én in de toekomst voorop lopen in resultaatgericht behandelen.

Contact informatie

Kerkenbos 1023
6546 BB Nijmegen

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen