Programma

Innovation Partners

Tip hier de redactie

Zetacom

Zetacom is dé ICT-specialist en system integrator van doeltreffende zorgsystemen.  Als leidende system integrator in de gezondheidszorg biedt Zetacom een breed portfolio aan zorgsystemen. Ook hebben wij zelf alle expertise en technische oplossingen in huis om uw zorgoplossingen te realiseren. Hierbij kijken wij altijd verder dan de techniek en vooral naar efficiënt gebruik van de integrale oplossingen door uw personeel!  Wij doen dat met onze ZorgTotaal oplossing, compleet met zorgsupport voor medewerkers.

Zetacom besteed al jaren veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het als organisatie belangrijk om betrokken te zijn bij onze omgeving en ons in te zetten voor maatschappelijke activiteiten. Zetacom is een systeem integrator met jarenlange ervaring in de zorg, zowel in de cure als de care.

Wij kennen de uitdagingen van de zorg, we zijn vertrouwd met de wet- en regelgeving en we zien welke kansen een betere communicatie en informatievoorziening bieden om de kwaliteit van zorg te verhogen en tegelijkertijd de efficiency te verbeteren. Inmiddels werkt al meer dan 25% van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen met een oplossing of service van Zetacom.

 

 

 

Contact informatie

Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen