Programma

Nieuws
Artikel delen

Aastra, a Mitel Company, heeft een reseller-overeenkomst gesloten met Koning & Hartman.

Met deze nieuwe partner wil Aastra zijn positie in de grootzakelijke markt verder uitbreiden. Koning & Hartman is nu op de Nederlandse markt gecertificeerd om systemen en applicaties te installeren, onderhouden en verkopen.

Tags

Deel dit artikel

Partnerstatus
De overeenkomst betreft het grootzakelijke aanbod van Aastra zoals Aastra MX-ONE, maar ook de applicaties die breder inzetbaar zijn, waaronder de contact center-oplossing Solidus eCare en de Unified Communication & Collaboration suite Aastra BluStar Ecosystem.

Martin Roeffen, Managing Director Aastra Telecom Netherlands BV: "We zijn erg blij met de overeenkomst die we hebben gesloten met Koning & Hartman. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscommunicatie en leveren diverse aanvullende producten en diensten waardoor ze klanten optimaal kunnen bedienen. Doordat verschillende medewerkers van Koning & Hartman al bekend waren met Aastra MX-ONE-oplossingen, was de vereiste certificering voor het Aastra Partner Programma snel rond."

Koning & Hartman ontwerpt, bouwt en beheert infrastructuren voor vaste en mobiele telecommunicatie. Ze zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in moderne communicatie-platforms voor bedrijfscommunicatie.

Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman: "Door de samenwerking met Aastra kunnen wij ons specialisme op het gebied van bedrijfscommunicatie verder uitbreiden en een nog completer portfolio van telecomproducten en -diensten aanbieden binnen de grootzakelijke markt."

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Deel dit artikel

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen