Albert Heijn stapt in zorgmarkt met kant-en-klare maaltijden

22 februari 2016
AH
Nieuws
De diepvriesmaaltijden zijn eenvoudig op te warmen en daarmee ideaal voor 1-persoonshuishoudens, bewoners van een aanleunwoning of andere zorginstellingen. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 90 verschillende maaltijden van Chef Martin, het zorgmerk van Marfo Food Group. De maaltijden zijn ontwikkeld door chef-kok Pascal Jalhay.

Voedingswaarde

De temperatuur van de gerechten wordt direct na bereiding met behulp van shock freezing teruggebracht tot -40 graden Celsius. Door de snelheid van het vriesproces blijven volgens Albert Heiujn smaak en voedingswaarden van de verse ingrediënten behouden. Het assortiment bestaat uit zes verschillende keukens: de Oosterse, Hollandse, Mediterraanse, buitenlandse, vegetarische en aangepaste keuken.

De buitenlandse keuken biedt afwisseling met Zweedse balletjes, goulash of schnitzel, allemaal voorzien van verse groenten zoals sperziebonen, tuinbonen of bloemkool. Voor klanten met dieetwensen of allergieën zijn er diverse aangepaste gerechten, zoals een cholesterol of natrium beperkt dieet.

Verkrijgbaarheid

De maaltijden zijn online te bestellen op ah.nl/chef-martin en worden bezorgd op het gewenste adres of zijn af te halen op de Albert Heijn Pick Up Points. De prijzen variëren van € 3,99 tot € 5,99 voor een 1-persoonsmaaltijd.