Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
8 augustus 2018
Artikel delen

Architectuurboard Zorg benoemt Marjolein ten Kroode tot voorzitter

De Architectuurboard Zorg heeft Marjolein ten Kroode benoemd tot voorzitter. Ten Kroode is momenteel procureur-generaal bij het Openbaar Ministerie (OM). De Architectuurboard Zorg ondersteunt en adviseert leden van het Informatieberaad door complexe informatie- en ICT-vragen te beantwoorden en besluitvorming te bevorderen.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Ten Kroode heeft brede bestuurlijke ervaring in zowel de zorg als in het sociale domein. Tot voor kort was zij voorzitter van de Raad van Bestuur van GGZ Rivierduinen. Vanuit die positie was zij ook lid van het Informatieberaad Zorg. Daarvoor was zij vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van de Sociale Verzekeringsbank. Sinds juni 2018 werkt zij als procureur-generaal bij het OM, met als aandachtsgebied bedrijfsvoering.

Informatieberaad Zorg

De Architectuurboard Zorg maakt onderdeel uit van het Informatieberaad Zorg is een bestuurlijke samenwerking tussen deelnemers uit het zorgveld en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Gezamenlijk werken de leden van het Informatieberaad aan een duurzaam informatiestelsel in de zorg.

In het Informatieberaad werken overheid en zorgpartijen samen aan een basis waarin zorggegevens veilig en betrouwbaar uitgewisseld kunnen worden.

Openingsmanifestatie 2021
Wilt u op 17 juni 2021 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

KPN Zorgdomotica

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen