Programma

Nieuws
22 december 2014
Artikel delen

Centric lanceert nieuwe CRM-tool Relation Insight

Bedrijven verzamelen uiteenlopende informatie over hun klanten en contactpersonen, vaak in grote hoeveelheden. Die informatie kan in de dienstverlening van grote waarde zijn, maar blijkt in de praktijk soms onoverzichtelijk. Centric ontwikkelde CRM Relation Insight om organisaties te helpen meer met die informatie te doen door deze te visualiseren.

Deel dit artikel

Meer aandacht voor klanten

Met behulp van CRM Relation Insight bereiden gebruikers van CRM zich makkelijker voor op de contactmomenten met (potentiële) klanten. Met behulp van Quick Find, de zoekfunctie van Dynamics CRM, vinden zij snel de juiste contactpersonen en daarbij horende uitgebreide detailinformatie. Hoe deze informatie wordt getoond, bijvoorbeeld hiërarchisch of in een relatiediagram, is bovendien eenvoudig te configureren.

In september 2014 werd de eerste versie van Relation Insight in gebruik genomen. De tool is beschikbaar voor Microsoft Dynamics CRM 2011 en 2013 en voor CRM Online, de cloudvariant van Dynamics CRM.

Meer informatie: CENTRIC

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen