Deloitte nieuwe Innovation Partner ICT&health

27 juni 2017
Nieuws

Deloitte sluit zich vanuit het label Digital Health Compliance als Innovation Partner aan bij het ICT&health-platform. ‘Wij richten ons op de digitalisering van de zorg en zorgen er voor dat dit veilig en binnen de kaders van de geldende wet en regelgeving gebeurt’, aldus Rob Peters, Digital Health Compliance Bij Deloitte.

Het platform ICT&health stelt Deloitte in de gelegenheid om aan te sluiten bij de koplopers op het gebied van de digitalisering van de zorg en hen te ondersteunen met vraagstukken rondom dit thema. ‘Binnen haar dienstverlening maakt Deloitte veel gebruik van digitale compliance tools die ons helpen om een schaalbare en betaalbare oplossing te kunnen bieden aan onze klanten: Digital Health Compliance: Compliance through Digital’, aldus Peters.

ICT&health als verbindende factor

De Innovation Partners Group van ICT&health heeft tot doel te informeren, belemmeringen te doorbreken en het laten opschalen van innovatieve technologische oplossingen in én voor de zorg. Dit realiseren zij door experts en kennis uit de zorgsector, overheid, onderwijs en het bedrijfsleven samen te brengen. Gezamenlijk delen zij de kennis en kunde van alle stakeholders en brengen zo samenwerkingsverbanden tot stand. De samenwerking met ICT&health is gericht op het bieden van houvast bij casussen gericht op zorginnovatie. Denk hierbij aan Robotics, AI, Blockchain en andere relevante disruptieve technologieën waar de zorg mee te maken heeft of krijgt. Hoe moeten organisaties en instellingen hiermee omgaan?  Hoe kunnen zij zorgen voor meer awareness op het gebied van security, privacy en compliance?

Lancering Deloitte’s label Digital Health Compliance

Het label Digital Health Compliance kent een officiële lancering op maandag 10 juli 2017 om 09:00. Ben je nieuwsgierig naar wat Digital Health Compliance is en wat dit label gaat doen? Schrijf je dan nu hier in voor de exclusieve webcast.