Search
Close this search box.
Search

Flexibel inspelen op functionele behoeften van zorg-medewerkers en IT

Ziekenhuis Rijnstate vernieuwt haar werkplekinfrastructuur en kiest voor de Zorgwerkplek van BRAIN FORCE. Deze nieuwe werkplek is gebaseerd op een private cloud architectuur met als basis technologie van Cisco, NetApp, VMware, Microsoft, Citrix, AppSense en Imprivata.

Deze oplossing biedt Rijnstate een flexibele werkplekinfrastructuur, waarmee zij snel kan inspelen op de behoefte van de zorgmedewerkers en de veranderende zorgmarkt. De implementatie van de zorgwerkplek bij Rijnstateis in maart gestart.

Rijnstate krijgt een Zorgwerkplek die is ontwikkeld vanuit de functionele behoeften van de zorgmedewerkers en vertaald in een flexibele technologische architectuur. In de praktijk betekent dit voor de zorgmedewerkers snel en eenvoudig inloggen en overal toegang tot zorgapplicaties, ongeacht locatie of tijd. Daarnaast voorziet de Zorgwerkplek in de toenemende vraag naar digitale zorgverlening en biedt een vereenvoudiging en standaardisatie van het beheer. Tot slot voldoet de Zorgwerkplek uiteraard aan de richtlijnen zoals deze zijn gesteld in NEN7510:2011.

System Integrator BRAIN FORCE begrijpt de vraag van de zorgmedewerker "Rijnstate biedt uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit aan patiënten", zegt Martin Pluijm, Manager Medische Informatie Technologie. "Door de zorgmedewerkers te voorzien van een werkomgeving die optimaal aansluit bij de zorgprocessen en -toepassingen, zijn zij in staat efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

BRAIN FORCE is gekozen als implementatiepartner omdat zij tijdens de selectieprocedure heeft laten zien dat ze begrijpt waar het ziekenhuis en de zorgmedewerkers behoefte aan hebben. Dit is vertaald naar een flexibele werkplekinfrastructuur. Met BRAIN FORCE kiezen we voor de beste oplossing".

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
zwanger
Reinier de Graaf schaft meerdere BirthVR-brillen aan
AI ethiek Vici
Vici-beurs voor onderzoek naar ethische AI
Apple Vision Pro
Eerste operaties uitgevoerd met de Apple Vision Pro
app
Selfies helpen bij depressiedetectie
medische data
Health Data Space Amsterdam faciliteert (her)gebruik medische data
STAR-SHL
Laboratoriumgegevens op weg naar databeschikbaarheid
onderzoek
Analyse declaratiedata brengt zorg beter in beeld  
EHDS
Voorlopig politiek akkoord over EHDS
Innovatie zorgmedewerkers
Innovatie onderzoek gehandicaptenzorg, bestuurswisselingen en meer
paraatheid
Zo verhogen we onze pandemische paraatheid
Volg jij ons al?