Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Gemeente Bronckhorst trekt 7,5 ton uit voor zorgideeën

De gemeente Bronckhorst stelt 750.000 euro beschikbaar voor nieuwe initiatieven van inwoners en organisaties op het gebied van zorg en welzijn. Doel van de plannen moet zijn om de samenwerking in de zorg te verbeteren.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Wij willen als gemeente dat de burgers meer op eigen benen gaan staan

"We hopen dat er nu mensen gaan opstaan en gestimuleerd worden", zegt Antoon Peppelman, wethouder in Bronckhorst. "Wij willen als gemeente dat de burgers meer op eigen benen gaan staan, daar moet je ook wat voor over hebben." Een subsidie kan tot en met 2018 aangevraagd worden via de website van de gemeente.

Adviescommissie

De aanvragen worden beoordeeld door een adviescommissie bestaande uit 2 inwoners, een lid van de Bronckhorster participatieraad en 2 medewerkers van de gemeente. Zowel maatschappelijke organisaties als inwoners kunnen een initiatief indienen. Voor de organisaties geldt echter wel dat zij hun plan samen met burgers opgezet moeten hebben.

Bron: de Stentor

Openingsmanifestatie 2021
Wilt u op 17 juni 2021 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen