Programma

Nieuws
Artikel delen

De ICT&health Conference 2018 is vol!

Op 26 januari, de slotdag van de e-healthweek 2018, vindt de ICT&health Conference plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Alle kaarten zijn vergeven, het event is volgeboekt!

Tags

Lid redactieraad ICT&health

Lea Bouwmeester

Lea Bouwmeester Meer van deze auteur
 • Privé: Drs. Yvonne Keijzers
 • Deel dit artikel

  Tijdens de ICT&health conferentie 2018 op 26 januari krijgen de bezoekers antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg hun kennis en kunde. En krijgen bezoekers de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat zij het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

  Dat de conferentie met het thema ‘de implementatie’ al helemaal vol geboekt is, is een teken dat e-health volop op de agenda van de zorg staat. Onder de bezoekers zijn behalve de vele zorgmedewerkers en patiënten ook overheden, kennis- en onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven aanwezig. Al met al een prachtige mix van iedereen die in de zorg werkt en betrokken is bij het e-health implementatieproces.

  Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld, maar wel zou willen komen, kan zich wel nog aanmelden. Er wordt een reservelijst opgebouwd.

  World Conference

  Op 22 juni 2018 organiseert ICT&health het ICT&health World Conference. Deze vindt plaats in het World Forum in Den Haag. De conferentie is een logische opvolging van de e-healthweek en biedt nog meer inzichten, handvatten en zinnige voorbeelden van professionals. Meer hierover vindt u op deze website. Of informeer ernaar via redactie@icthealth.nl

  Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
  Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

  Tags

  Lid redactieraad ICT&health

  Lea Bouwmeester

  Lea Bouwmeester Meer van deze auteur
 • Privé: Drs. Yvonne Keijzers
 • Deel dit artikel

  Gerelateerd

  Geef een reactie

  Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen