Search
Close this search box.
Search

ICT&health stelt Internationale hoofdredacteur aan

ICT&health heeft Artur Olesch benoemd tot hoofdredacteur Internationaal. Met het benoemen van Olesch is de volgende stap gezet in de uitbreiding van ICT&health. Hij had al zitting in de internationale redactieraad van ICT&Health. Zijn standplaats is Berlijn.

Olesch kan bogen op meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van e-health en m-health, innovatie, ICT, public health en telemedicine. Naast zijn werkzaamheden voor ICT&health Internationaal is hij werkzaam als editor en correspondent voor het Polish Healthcare Journal, HIMSS en diverse overige.

“Het is voor mij een eer om als editor-in-chief aan de slag te gaan in het internationale team van ICT&health. Mijn voornaamste doel is de digitale transformatie te vertalen naar engagement en actie. De komende jaren zullen dan ook in het teken staan van ongekende veranderingen. Om die reden is digital health voor mij enorm fascinerend en inspirerend. Het geeft nieuwe antwoorden op bestaande vraagstukken. ICT&health Internationaal biedt een platform waarop kennis en informatie op een objectieve en betrouwbare wijze worden overgebracht”, licht Olesch zijn benoeming toe.

Platform én event

“ICT&health gaat de internationale tak stevig uitbouwen. Dit verzorgen wij onder andere met een internationaal platform met inclusief een internationaal event waarin we de ontwikkelingen en partijen wereldwijd in Nederland bij elkaar brengen. Het organiseren van het internationale event in Nederland is tevens bedoeld om Nederland internationaal te positioneren als het mondiale land op gebied van zorginnovatie en als vestigings- test- en investeringsland op dit gebied”, zegt oprichter en CEO van ICT&health Tom Xhofleer.

Van het internationale event is op 22 juni de kick-off geweest. Deze werd gehouden in- en in samenwerking met gemeente Den Haag. Het mondiale event krijgt in 2019 een 3-daags vervolg en zal per 2020 standaard uit vijf dagen bestaan.

Meer weten over hoe de zorg de toekomst implementeert ? Wilt u deze mede inrichten, er invloed op uitoefenen of ervaren? Kom dan op 21 januari 2019 naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek. Entree is gratis maar door de honderden voorregistraties zijn kaarten nu al beperkt beschikbaar! Dus wacht niet en meld u snel aan!

Tom Xhofleer

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
eHealth
Digitale receptionist Emma aan het werk gezet
operatierisico
Machine learning voorspelt operatierisico bij PAV
Radiologie
Inzet van AI maakt radioloog niet per se beter
menselijke AI
Bijna 7 miljoen beschikbaar voor mensgerichte AI
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Volg jij ons al?