Programma

Nieuws
Wilt u
belangrijke
informatie delen
met onze
redactieraad?
Tip hier de
redactieraad?
Bekijk overzicht
Artikel delen

Koning & Hartman lanceert nieuwe stap in datauitwisseling

Koning & Hartman lanceert op 20 mei in haar vestiging te Delft de KH Information Service; een unieke oplossing om data uit te wisselen tussen geautomatiseerde systemen, ongeacht verschillende protocollen.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactieraad?

Tip hier de redactieraad

De KH Information Service verschaft bedrijven betere informatievoorziening, zodat zij kosten kunnen besparen door het nemen van gegronde beslissingen op het gebied van operational excellence, remote monitoring, track & trace en asset management.

In industriële omgevingen is er vaak geen betaalbare en eenvoudige oplossing beschikbaar om data uit te wisselen tussen de geautomatiseerde systemen met verschillende protocollen. Terwijl juist deze data-uitwisseling door bedrijven wordt gezien als essentieel voor het realiseren van betere informatievoorziening binnen het bedrijf. Industriële automatiseringssystemen leveren namelijk een stroom aan gegevens die worden gebruikt voor onder meer procesverbetering, operational excellence, kwaliteitscontrole, traceerbaarheid, voorraadbeheer, orderverwerking, onderhouds-management en storingsdiensten. Daarom zijn data-uitwisseling tussen deze systemen en de bijbehorende rapportages en analyses van de gegevensstroom essentieel voor een effectieve bedrijfsvoering.

KH Information Service:
Volledige controle over het productieproces De Consultants van technologiebedrijf Koning & Hartman hebben op verzoek van diverse opdrachtgevers en mede dankzij hun jarenlange ervaring op automatiseringsprojecten dé oplossing ontwikkeld om die zeer gewenste data-uitwisseling plus rapportages mogelijk te maken. De KH Information Service geeft volledige controle over het gehele productieproces zonder handmatig data van het ene naar het andere systeem over te moeten zetten. De software faciliteert verticale integratie van productie- en managementsystemen die gebruik maken van verschillende communicatieprotocollen. Koning & Hartman kan deze oplossing implementeren en voorziet niet alleen in databasebeheer en in opleiding van personeel, maar kan ook het periodieke onderhoud op zich nemen.

Lancering
KH Information Service op dinsdag 20 mei in Delft Deze oplossing, genaamd de KH Information Service, wordt op 20 mei gelanceerd tijdens de Products & Systems Dagen op een vestiging van Koning & Hartman in Delft. Inschrijven voor de lancering en/of de Products & Systems Dagen kan via de website van Koning & Hartman.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactieraad?

Tip hier de redactieraad

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen