Programma

Nieuws
4 oktober 2018
Artikel delen

Saltro benoemt Sieto de leeuw in raad van toezicht

Utrecht, 4 oktober 2018 – De raad van toezicht van Diagnostisch Centrum Saltro heeft Sieto de Leeuw benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht. Hij volgt hiermee Erna Baars op die per 1 september is afgetreden vanwege het voltooien van de benoemingstermijn.

Lid redactieraad ICT&health

Esther Talboom-Kamp MD, MBA, PhD

Esther  Talboom-Kamp MD, MBA, PhD Meer van deze auteur

Innovation Partner

Deel dit artikel

Samen met Paul Stamsnijder (voorzitter), Toosje Valkenburg (vicevoorzitter), Patrick Bindels en Peter van der Meer vormt de Leeuw de raad van toezicht van Saltro. De Leeuw (62), studeerde rechten en is momenteel voorzitter Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarvoor vervulde hij bij Randstad diverse directiefuncties. Hij is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW, raadslid bij de SER en vervult daarnaast enkele adviserende en bestuurlijke functies.

“We zijn blij met de komst van De Leeuw. Saltro anticipeert op de zorg van morgen en stelt innovatie centraal om bestaande structuren te doorbreken. Wij verheugen ons erop onze ambities samen met de vernieuwde raad van toezicht waar te maken, aldus Esther Talboom-Kamp, voorzitter raad van bestuur bij Saltro. In zijn rol als toezichthouder bij Saltro richt de Leeuw zich vooral op HR en kwaliteit.

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Lid redactieraad ICT&health

Esther Talboom-Kamp MD, MBA, PhD

Esther  Talboom-Kamp MD, MBA, PhD Meer van deze auteur

Innovation Partner

Deel dit artikel

Geef een reactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen