Search
Close this search box.
Search

Samsung brengt Digital Signage binnen handbereik

MKB Smart Signage TV biedt een professionele oplossing in een handomdraai. met dynamische beelden welke een boost zijn voor de klantbeleving in winkel, kantoor of wachtruimte.

Samsung lanceert met de Smart Signage TV een professioneel beeldscherm waarmee elke ondernemer zijn gasten en/of klanten kan informeren en entertainen. Het slimme scherm is eenvoudig in te delen in vakken waarin, bijvoorbeeld TV-beelden, patiënten informatie, promoties of menukaarten van de keuken getoond worden.

Met de Smart Signage TV kunnen ondernemers vrijwel elke vorm van dynamische content op het scherm tonen: of het nu gaat om algemene informatie, specifieke aanbiedingen, afbeeldingen of video’s. Creëer in een handomdraai de mooiste reclame-uitingen en informatieschermen. De bijgevoegde software is gebruiksvriendelijk en werkt zelfs vanaf mobiele apparaten. "Tot nu toe waren veel ondernemers aangewezen op televisieschermen om promotionele informatie in hun winkel te tonen", vertelt Erik Swart, Enterprise Business Director Samsung Nederland. "Echte interactie tussen merk en klant is daarmee niet goed mogelijk. Bovendien is het lastig om de inhoud van de televisieschermen snel aan te passen."

Volgens Swart verandert de Smart Signage TV de manier waarop ondernemers informatie met hun klanten delen. "Deze innovatie betekent een serieuze boost voor de beleving van klant en medewerker. Je kunt veel dynamische content tonen die er bovendien zeer professioneel uitziet." Het slimme scherm is speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik. Zo kun je hem moeiteloos 16 uur per dag, zeven dagen per week gebruiken met behoud van beeldkwaliteit. Op alle onderdelen van het pakket zit drie jaar fabrieksgarantie bij in-storegebruik.

All-in-the-box
Samsung levert de Smart Signage TV als all-in-the-box-oplossing. Het complete pakket bestaat uit een Full HD LED-televisie, een geïntegreerde tuner, Wi-Fi, afstandsbediening, voetstandaard, muurbevestiging en de veelzijdige software MagicInfo Express.

Ondernemers kunnen met het innovatieve pakket veel kosten besparen. Ze hoeven immers geen aanvullende audio- en videoapparatuur aan te schaffen voor het opslaan en gebruiken van de content. De software toont alle content op het scherm via de geïntegreerde mediaspeler, via een USB-stick of via een mobiel apparaat met Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi voorkomt bovendien dat rond het slimme scherm allerlei draden liggen. Alles verbindt draadloos met externe apparatuur, zoals PC, tablet en smartphone.

Professionele content in een handomdraai
Zelfs met weinig tijd en middelen toveren ondernemers advertenties en andere promotiematerialen op het scherm van de Smart Signage TV. Meer dan 200 templates en afbeeldingen zijn beschikbaar om de content in no-time een professionele uitstraling te geven.

Het CMS MagicInfo Express stelt ondernemers in staat om hun klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen, openingstijden, speciale evenementen en andere waardevolle informatie. De software helpt bij het maken, publiceren, beheren en inplannen van content. Samsung Smart Signage TV biedt zelfs een mobiele variant van MagicInfo Express. Via de app kunnen ondernemers promotionele content aanpassen en foto’s uploaden. De app is er voor Android en iOS.

De Samsung RMD40 heeft een verkoopadviesprijs van € 749, de Samsung RMD48 heeft een verkoopadviesprijs van € 899. Op beide producten wordt 3 jaar fabrieksgarantie gegeven en zijn verkrijgbaar vanaf september via de retailkanalen van Samsung.

Het toestel wordt standaard geleverd als een compleet pakket bestaande uit het met professioneel scherm, TV tuner, Wi-Fi, software, standaard en muurbeugels.

admin

ICT&health World Conference 2024

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg tijdens de ICT&health World Conference van 14-16 mei 2024! Claim alvast jouw ticket en dompel je onder in baanbrekende technologieën en innovatieve oplossingen. Ga in gesprek met collega-experts en verken de kracht van wereldwijde samenwerkingen.

Deel dit artikel!

Lees ook
AI
Hoe AI urologische problemen bij baby’s voorspelt
acute zorg
Zorgsector pleit in kamerbrief voor betere databeschikbaarheid
Datalek Zuyderland
Datalek bij Zuyderland Medisch Centrum
verpleegkundige
1 op 5 zorgmedewerkers wil zonder ICT werken  
Parkinson Punt Zuyd
Website Parkinson Punt Zuyd gelanceerd
Narcolepsie
Nieuwe app voor brede behandelaanpak narcolepsie
Zorgorganisatie ZuidOostZorg pioniert in haar verpleegklinieken ondertussen al volop met de inzet van Medido medicijndispensers.
Verpleegklinieken pionieren succesvol met medicijndispensers
AI-opleiding
AI-opleiding voor medewerkers ETZ
zelfherstel
Zebravis onderzoek werpt nieuw licht op behandeling blindheid
Transparantie zorg
Politiek eist meer transparantie over kwaliteit van zorg
Volg jij ons al?