Programma

Nieuws
Tip hier de redactie
Bekijk overzicht
Artikel delen

Startupbootcamp brengt digital health accelerator naar Europa

Startupbootcamp maakt bekend dat het zijn Digital Health accelerator naar Europa brengt. In totaal zullen tien start-ups worden geselecteerd voor deelname aan een programma dat onder meer financiële ondersteuning en advies biedt bij de ontwikkeling van businessmodellen. Dit programma zal start op 7 november 2016.

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Geselecteerde bedrijven kunnen een budget tegemoet zien van 15.000 euro en zes maanden gratis werken in de Rainmaking Loft in Berlijn. De Rainmaking Loft is een internationale start-up hub gerund door ondernemers en angel investors. Tegelijkertijd zullen de start-ups worden begeleid door mentoren afkomstig uit de healthcare-industrie.

Health moet meer connected worden

De Europese Digital Health Accelerator van Startupbootcamp is naar eigen zeggen op zoek naar innovatieve bedrijven met een focus op menselijk gedrag, diagnostiek, Big Data en analytics. Het is vooral de bedoeling dat de ontwikkeling van connected health-systemen een impuls krijgt. Volgens de organisatoren zijn er de voorbij jaren teveel geïsoleerde producten en diensten op de markt gebracht.

Startupbootcamp Digital Health Berlin wordt financieel ondersteund door arvato CRM Healthcare, Sanofi, Munich Health en apoBank. Het programma wordt geleid door Juliane Zielonka, ondernemer op het gebied van digital health. Volgens haar is het nu de tijd op slimme technologieën te verenigen met bestaande medische kennis.

Openingsmanifestatie 2021
Wilt u op 17 juni 2021 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

KPN Zorgdomotica

Tags

Deel dit artikel

Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

Tip hier de redactie

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen