Univé Paludanus Prijs: 15.000 euro voor kwaliteitsverbetering in de zorg

4 januari 2016
Paludanus
Innovatie
Nieuws
Univé Zorg heeft de Paludanus Prijs in het leven geroepen om de kwaliteit van de gezondheidszorg te benadrukken en kwaliteitsverbeteringen te bevorderen. Het gaat hierbij om verbeteringen die patiënten en cliënten echt zelf kunnen ervaren. Veel initiatieven op zorggebied zijn niet altijd zichtbaar voor buitenstaanders. Univé wil daar met de Univé Paludanus Prijs verandering in brengen.

De Paludanus Prijs bestaat, naast het stimuleringsbedrag, uit een professionele film over het project en een onderscheiding. Inschrijving staat open voor personen en organisaties uit de hele breedte van het zorgveld, en is mogelijk tot uiterlijk 8 januari 2016. Op www.unive.nl/paludanusprijs zijn het deelnameformulier en de bijbehorende voorwaarden te vinden. Medio februari 2016 worden de genomineerden bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt eind april 2016 plaats.
 
Eerdere winnaars waren onder meer de Woonstudent van Woon- en Zorgcentrum Humanitas, Deventer (2014), Buzz Buddy van Stichting Cavent, Oud Beijerland (2013) en TINZ van TINZ Netwerk Dementie Friesland (2012).