Programma

Nieuws
Artikel delen

Webcast Deloitte verheldert digitaal landschap zorg

Het snel veranderende digitale landschap heeft een grote impact op maatschappij en bedrijfsleven. Overheden proberen digitalisering ook in nieuwe regulering mee te nemen, zoals de EU-wijde ePrivacy richtlijn die nog onder constructie is, of de Algemene Verordening Persoonsgegevens die in mei 2018 in gaat om burgers beter te beschermen tegen verlies van hun persoonlijke gegevens.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Consultancyfirma Deloitte wil organisaties uit de zorg meer inzicht geven in hoe en waar ze tegenwoordig aan moeten voldoen. Daarom komt Deloitte maandag 10 juli met een speciale webcast, de Digital Health Compliance, waar het bedrijf in zal gaan op alle uitdagingen die de veelheid aan complexe en soms tegenstrijdige wet- en regelgeving in een snel veranderend digitaal landschap met zich meebrengt.

In de Digital Health Compliance webcast op maandagochtend zal Deloitte eveneens ingaan op het vinden van een goede balans tussen de noodzaak van een goede informatiebeveiliging en het voldoen aan privacy- en compliance regels, en de wens om geld vooral te stoppen in de kerntaak: het verlenen van zorg. Zo wordt onder meer aangestipt hoe het mogelijk is om zo efficiënt mogelijk digitale middelen in te zetten om zo compliant te worden en te blijven.

Vind hier meer informatie over de webcast.

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Innovation Partner

Deel dit artikel

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen