Zetacom en BproCare bundelen krachten in communicatieplatform zorg

24 mei 2019
Bprocare-klein
Samenwerking
Nieuws

Als system integrator levert Zetacom normaal gesproken geen eigen producten, maar benut hiervoor een breed portfolio van A-merken. De ICT-specialist wil haar klanten een integrale oplossing kunnen bieden: van netwerken en infrastructuur tot zorgtoepassingen, mobiele devices en abonnementen.

“Voor verpleegoproepsystemen misten we een breder aanbod op de Nederlandse markt en de flexibiliteit om binnen één platform mee te groeien met de wensen van onze klanten”, zegt Dompeling. “BproCare heeft de stap gemaakt van verpleegoproep naar zorgcommunicatie en door de integratie met consumentenelektronica combineren zij betrouwbaarheid en flexibiliteit, tegen een scherpe prijs. Ook valt BproCare’s oplossing op door de hoge gebruikerstevredenheid, zowel van cliënten als zorgorganisaties.”

Integratie met meer systemen

Het Zorg Communicatie Platform van BproCare wordt geïntegreerd met andere systemen, onder meer van Ascom en Mitel. “We breiden BproCare’s oplossing zodanig uit dat deze ook de meer generieke zorgvragen van grotere instellingen kan ondersteunen”, vertellen Dompeling en Plakké.

“Vaak maken zij voor de hele organisatie een strategische keuze voor zowel communicatie, zorgoproepen als domotica. Van daaruit wordt vervolgens vestiging voor vestiging bekeken wat er op een locatie nodig is. We kunnen nu de flexibiliteit bieden om in de hele breedte van de zorgvraag alles vanuit één platform aan te sturen. De inzet van consumentenelektronica zorgt voor een open infrastructuur, die een zorgorganisatie de mogelijkheid geeft met toekomstige vragen mee te groeien zonder belemmerd te worden door systeemkeuzes die ze eerder hebben gemaakt.”

Lees in juni in ICT&health 3 hoe Zetacom de stap van verpleegoproep naar zorgcommunicatie realiseert en welke mogelijkheden het nieuwe platform aan zorgorganisaties biedt.