Programma

Editie 04 2019

KPN Health faciliteert samenwerking in de regio

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Lid redactieraad ICT&health

José Coenders

José  Coenders Meer van deze auteur

Innovation Partner

Deel dit artikel

“De zorg is geen markt waarin concurrentie leidt tot meer efficiency en lagere prijzen”, zegt Ruud Slemmer, manager zorg bij KPN Health. Hij ziet in de praktijk dat juist het tegendeel waar is: samenwerken leidt tot een aanmerkelijk hoger rendement. Naast het begeleiden van individuele zorgorganisaties bij hun digitale transformatie, richt KPN Health zich daarom ook op het ondersteunen van regionale ketenpartners. Ze worden uitgenodigd om in een ronde tafelsessie hun ‘wakkerligpunten’ te bespreken en van daaruit duurzame oplossingen te bedenken, die de specialist in digitale communicatie faciliteert. De aftrap van deze gezamenlijke aanpak vond onlangs plaats in Zuid Limburg.

Geef een reactie

Wat is goede digitale zorg? Verken ethische vraagstukken innovatie vroegtijdig Nieuwe ‘medewerker’ vereist juiste ondersteuning HR Arbeidsvoorwaarden voor een  sociale robot

Inloggen vereist

Om het hele artikel te lezen heeft u een abonnement nodig

Abonnement

Lees alle abonnementen al vanaf
€10,- per maand

Word abonnee

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen