Programma

Editie 02 2017

Het flirten van de pathologie

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Onlangs werd bekend dat Philips gaat samenwerken met de startup Pathai, een veelbelovend bedrijf dat technologie ontwikkelt voor de pathologie. Het Eindhovens techbedrijf gaat inzetten op kunstmatige intelligentie en wil daarmee in de eerste instantie de nauwkeurigheid van de diagnose borstkanker verbeteren. De flirt van Philips met de pathologie gaan steeds meer lijken op een serieuze relatie, maar er zijn meer gegadigden, want deze enorme innovatieslag van de pathologie vergt technologische kennis vanuit meerdere bedrijfsculturen en invalshoeken. Zijn de andere bedrijven de kapers op de kust of gaat de pathologie voor een open huwelijk?

Geef een reactie

Ontlast zorgmedewerkers door systemen met elkaar te laten praten Mr. Hussain Al Mahmoudi, CEO American University of Sharjah Enterprise:‘Nederland en de VAE zijn Partners in progress’

Inloggen vereist

Om het hele artikel te lezen heeft u een abonnement nodig

Abonnement

Lees alle abonnementen al vanaf
€10,- per maand

Word abonnee

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen