Programma

Editie 02 2017

Nieuw in de redactieraad

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Informatie doorgeven waar een ander beter van wordt. Dat is wat ik doe. Ik ben Kelly Nijhof, voormalig analist pathologie, wetenschapsjournalist in de oncologie, oprichter van communicatiebureau Media4 Oncology en freelance redacteur bij BNR Nieuwsradio. Ik ben journalist in hart en nieren. Iemand die van actie houdt, geen gezeur, oplossen, vooruit gaan. Ik heb eerst 15 jaar als analist op de pathologie gewerkt. Daar kon ik gevoelsmatig direct iets betekenen voor de kankerzorg, een specialisme wat me aan mijn hart gaat. Ik zag tot mijn schrik gaten en een enorme versnippering van belangrijke mediaberichten voor artsen uit de hele keten van de oncologie.

Geef een reactie

Ontlast zorgmedewerkers door systemen met elkaar te laten praten Mr. Hussain Al Mahmoudi, CEO American University of Sharjah Enterprise:‘Nederland en de VAE zijn Partners in progress’

Inloggen vereist

Om het hele artikel te lezen heeft u een abonnement nodig

Abonnement

Lees alle abonnementen al vanaf
€10,- per maand

Word abonnee

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen