Programma

Redactieraad

Volg Ilse Schoormans

Twitter LinkedIn

Ilse Schoormans

Oud verpleegkundige, toegepast gerontoloog

“De gezondheidszorg zoals ik die heb leren kennen tijdens mijn studie verpleegkunde (2008 afgestudeerd) is nu al niet meer te vergelijken met de gezondheidszorg van vandaag. Voor mij was dit de reden om me verder te specialiseren in de vorm van de opleiding Toegepaste Gerontologie.

Tijdens deze studie heb ik me verdiept in de enorme mogelijkheden van het ondersteunen van een vergrijzende en ontgroenende maatschappij. Dit kan door empowerment van (oudere) consumenten en de inzet van innovaties die meer inzicht geven in gezondheid en ziekte. Het aanbod van producten en diensten groeit dagelijks en dat maakt het moeilijk voor consumenten en professionals om de juiste keuzes te maken passend bij individuele behoeften. Voor mij de drijver om Thuisleefgids.nl te beginnen, Nederlands eerste onafhankelijke platform voor deze opkomende markt.

Onderdeel van de redactieraad van ICT&health zijn inspireert me omdat ik nieuwe innovaties en opvattingen die naar de markt komen, kan volgen. Het lidmaatschap geeft me bovendien de gelegenheid om vanuit mijn inhoudelijke kennis als Toegepast Gerontoloog mijn visie rondom deze innovaties en de mogelijkheden daarvan in de praktijk voor consumenten en (zorg)professionals te delen.”

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen