Programma

Redactieraad

Tip hier de redactie

Volg Joris Arts MHA

Twitter LinkedIn Joris Arts MHA

Joris Arts MHA

Ziekenhuisapotheker | manager DiSofa, GGZ Noord-Holland-Noord

Joris Arts was van 1 januari 2016 tot aan met 1 januari 2020 bestuurder van Gezondheidscentrum Kersenboogerd in Hoorn. Daarvoor was hij bijna tien jaar werkzaam als ziekenhuisapotheker in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Hij introduceerde daar diverse innovaties waarvoor hij onder andere de titel Doctorpreneur van 2015 ontving.

Zijn missie is de problemen in de gezondheidszorg te lijf te gaan door patiënten meer te betrekken in hun behandeling met technologie als hulpmiddel. Hij formuleerde deze missie tijdens zijn Master in Health Administration die hij in 2012 en 2013 volgde aan Tias Nimbas. In het Gezondheidscentrum heeft hij al meerdere technologieën geïntroduceerd om deze missie na te streven en schrijft hier regelmatig over in ICT&health om zo anderen te laten zien wat er allemaal kan in de zorg.

Een van zijn laatste initiatieven is de oprichting van www.DiSofa.nl, een 100% online basis-GGZ instelling onder de vleugels van GGZ Noord-Holland-Noord als oplossing voor wachtlijsten én serviceverbetering naar cliënten én zorgverleners.

Mijn expertise zijn: Innovatie, online zorg, opschalen, ggz, ziekenhuizen, 1e lijn, bestuur, toezicht, patient empowerment, out-of-the-box denken.

Artikelen van Joris Arts MHA

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen