Programma

Redactieraad

Tip hier de redactie

Volg Marloes Pomp

Twitter LinkedIn Marloes Pomp

Marloes Pomp

Blockchain Projects Dutch Government | SIDN Advisory Board- Blockchain for good

Marloes Pomp test graag nieuwe technologieën, zoals blockchain, kunstmatige intelligentie en (chat)bots in de praktijk. Zij is de initiator en programmaleider van 35 blockchainpilots bij de Nederlandse overheid.

Ook was zij missieleider van de eerste officiële blockchainmissie naar Singapore. En werkt ze aan een nauwere samenwerking tussen Nederland en Singapore op het gebied van nieuwe technologieën. Daarnaast werkt Marloes aan een internationaal samenwerkingsverband tussen de Verenigde Naties, de Wereldbank, de EU en diverse landen op het gebied van Blockchain.

Ook geeft zij namens de Algemene Bestuursdienst masterclasses over nieuwe technologieën voor topambtenaren. Vanuit het innovatie team van Buitenlandse zaken werkt ze aan diverse innovaties en slimmere manieren om samen te werken. Tot slot zit Marloes in een aantal adviesraden, waaronder die van het SIDN Fonds en de Rechtbank Gelderland en is lid van ICT&health redactieraad waarmee zij de zorgsector informeert over de ontwikkelingen en toepassingen van o.a. Blockchain in de zorg.

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen