Programma

Redactieraad

Tip hier de redactie

Volg Tommie Niessen

Twitter LinkedIn Tommie Niessen

Tommie Niessen

Zorgverlener | TN Zorg

“Ik ben een groot voorstander van technologie. ICT kan zoveel betekenen in de toekomst. ICT kan echt het verschil maken. Als je ziet wat er allemaal kan met robots; supermooi. Sommige mensen zijn een beetje bang. Maar laatst sprak ik een oudere vrouw die zei: ‘Als ik kan worden gewassen door een robot, dan vind ik dat prima. Anders staan er allemaal mensen rondom mijn bed.’ Die mensen heb je ook. Dus ik denk echt dat technologie kan bijdragen aan het ondersteunen van medewerkers, zodat zij meer ruimte hebben. Maar dan moet je de ICT natuurlijk wel een beetje simpel houden.”

De Zorg staat niet direct bekend om haar vooruitstrevendheid op het gebied van ICT en innovatie en daar mag best verandering in komen. Sterker nog, daar moet verandering in komen want ICT kan het verschil maken in de toekomst van de Zorgsector.

Als lid van de redactieraad van ICT&health wil ik mij inzetten om de positieve impact van ICT en innovatie in de Zorg en mijn ervaringen daaromtrent te belichten.

Over mij

Ik ben een zelfstandig Verpleegkundige. Als Verpleegkundige in de wijk richt ik me vooral op ouderenzorg en palliatieve zorg. Naast mijn werk als Verpleegkundige schrijft, filmt en spreekt ik met veel passie over de Zorg. Alles met hetzelfde doel; de Zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen