Altijd en overal op de hoogte blijven? 75.000 mensen gingen u al voor!

WORD ABONNEE
Wie levert wat? - ICT&health

Programma

Wie levert wat?

Tip hier de redactie

Wie levert wat?

Het overzicht met relevante leveranciers voor de zorg.

Ascom is gespecialiseerd in mobiele apparatuur, verpleegoproep- en slimme detectiesystemen, (brand)veiligheid- en beveiligingsoplossingen. We werken met open platformen en verzorgen complete integrale zorgoplossingen.

Meer informatie

Met BeterDichtbij komt u eenvoudig in contact met uw patiënten, op een door u gekozen moment. Bijvoorbeeld om vragen uit te wisselen, herhaalrecepten aan te laten vragen, foto’s en uitslagen uit te wisselen.

Meer informatie

Huisartsen, apothekers, laboranten en andere zorgverleners gebruiken de IT-oplossingen van CompuGroup Medical, Europa’s grootste ontwikkelaar van eerstelijns zorgautomatisering.

Meer informatie

Deloitte ondersteunt zorginstellingen. Onze consultants, auditors en accountants, fiscalisten en adviseurs stellen heldere diagnoses en leveren effectieve oplossingen.

Meer informatie

Samen meer tijd voor zorg - Bestel álles voor de zorg thuis. Ruim 35 leveranciers. Leen, koop en spoedbestellingen eenvoudig online zodat er meer tijd overblijft voor de zorg.

Meer informatie

Funatic levert websites, patiëntenportalen en mobile apps aan zorginstellingen met functies als dossier inzage, vragenlijsten, afspraken maken, voorlichting, beeldbellen, e consult en notificaties.

Meer informatie

Gartner helpt organisaties bij het maximaliseren van het rendement op hun investering in technologie. Onze oplossingen stellen klanten in staat om zorg te bieden, terwijl ze de efficiëntie vergroten.

Meer informatie

KPN Health helpt zorginstellingen te innoveren, met technologie die de gezondheidszorg veiliger en efficiënter maakt.

Meer informatie

Saltro is een innovatief diagnostisch kenniscentrum. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen van diagnostiek zoals bloedonderzoek, functieonderzoeken, ECG's, echo's en longfunctiemetingen.

Meer informatie

Score Media ontwikkelt al 10 jaar mobiele applicaties (iPhone, iPad & Android) voor ziekenhuizen en andere zorgorganisaties. Op zoek naar een app partner? Neem contact op.

Meer informatie

Smile is specialist in softwareoplossingen voor grip op risico’s, governance, risk en compliance (GRC), kwaliteit en veiligheid en informatiebeveiliging en privacy.

Meer informatie

Vcare zorgt voor connectie tussen zorgspecialisten en de patiënt, maar ook tussen organisaties en bedrijven, de technieken en processen.

Meer informatie

Meedoen?
Lift een heel jaar (6 edities) in dit overzicht mee en bereik ruim 75000 lezers pér editie!
Daarbovenop plaatsen wij u ook een heel jaar online in het WIE LEVERT WAT overzicht op de website van ICT&health met ruim 1,5 miljoen pageviews per maand!

Ook Interesse? Meld u dan snel aan via sales@icthealth.nl

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen