Programma

Editie 03 2019

Jolande Tijhuis maakt zich sterk voor meer regie GGZ-patiënt ‘Match&Care op bonafide online platform’

Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2020
Wilt u op 27 januari 2020 ook naar de ICT&health Openingsmanifestatie van de e-healthweek? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op! Dus wacht niet en meld u snel aan.

Tags

Lid redactieraad ICT&health

José Coenders

José  Coenders Meer van deze auteur

Deel dit artikel

“Over pyschiatrische problemen is online onvoldoende gevalideerde informatie te vinden. Ook duurt het vaak lang voordat iemand de juiste GGZ-interventie krijgt”, stelt Jolande Tijhuis, bestuursvoorzitter bij de CONRISQ Groep, waarmee Vincent van Gogh op 1 mei 2019 is gefuseerd. Deze problemen effectief aanpakken kan volgens haar met een online platform, waarop mensen zowel betrouwbare informatie over psychiatrische aandoeningen vinden als een match met de juiste behandelaar. Om de kwaliteit en privacy te waarborgen, ontwikkelt de GGZ-organisatie dit unieke ‘match & care’ concept in eigen beheer. “We willen absoluut niet dat er ongeoorloofde dingen gebeuren met de data van bezoekers van ons platform”, stelt de ambitieuze bestuurder, die het als haar missie ziet de patiënt meer regie te geven in de GGZ.

Geef een reactie

Overzichten chronische ziekte in huisarts-/keteninformatiesysteem Meer tijd voor zorgverlener, meer persoonsgerichte zorg patiënt Één en al oor voor stemtech in de zorg

Inloggen vereist

Om het hele artikel te lezen heeft u een abonnement nodig

Abonnement

Lees alle abonnementen al vanaf
€10,- per maand

Word abonnee

Mis niks en ontvang de spannendste ontwikkelingen